Uslovi korišćenja

Korišćenjem EasyPass platforme, slažete se i prihvatate određene uslove i pravila korišćenja (u daljem tekstu ‘Uslovi korišćenja’).

Prihvatanjem uslova korišćenja postajete član  „Udruženja građana EasyPass“.

Namena servisa
EasyPass platforma je namenjena za online zakazivanje časova. Misija EasyPass-a je da omogući jednostavnije i brže povezivanje profesora i ljudi kojima su potrebni privatni časovi iz različitih oblasti obrazovanja. Postavljanjem oglasa možete doći do velikog broja učenika, odnosno zakazanih časova i brzom pretragom možete pronaći odgovarajućeg profesora iz velikog broja predmeta. EasyPass ne učestvuje u obavljanju usluge održavanja privatnih časova i ne odgovara za ispravno obavljanje usluge, ne garantuje kvalitet, ni samo obavljanje usluge od strane izabranog profesora.

Obavljanje usluga zakazanih putem EasyPass platforme isključivo zavisi od samih profesora. EasyPass ne odgovara za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao greškom, nekvalitetnom ili uslugom koja na bilo koji način ne zadovoljava Vas kao korisnika, jer nije u mogućnosti da kontroliše bilo koji deo obavljanja usluge. Ukoliko niste zadovoljni održanim privatnim časom, molimo Vas da to saopštite profesoru. Možete se obratiti i na adresu [email protected], koji će pokušati da utvrdi kako može da u budućnosti spreči slična nezadovoljstva (npr. isključivanjem problematiče osobe sa EasyPass platforme). Takođe, možete i ostaviti svoj utisak o profesoru/ki nakon održanog časa, u delu predviđenom za to.

Zakazivanje časa
Zakazivanje časa na našoj platformi je veoma jednostavno. Potrebno je da izaberete željenu kategoriju iz koje želite privatni čas i zatim izaberete odgovarajućeg profesora. Na profilu profesora/ke možete naći njihove kontakt informacije, kao i podatke o slobodnim terminima i putem kalendara na profilu profesora zakazati termin.

Profesori  imaju pravo da ne prihvate Vaše zakazivanje termina, ili da Vam ponude alternativni termin.

Cene i uslovi
Profesori su u obavezi da naplate održani čas po ceni koju su postavili na sajtu. Takođe profesori su u obavezi da ažuriraju cenu ukoliko dodje do promene iste. Ukoliko ipak dođe do nesklada u cenama ili do pojave netačne cene na sajtu, EasyPass ne odgovara za bilo kakvu moguću štetu proisteklu iz tog slučaja.

EasyPass profesorima naplaćuje određeni iznos za oglašavanje i održavanje profila na platformi. Iznos zavisnosti od paketa pretplate koji je izabran. U ponudi su tri paketa:

1. Starter paket – mesečna pretplata u iznosu od 1200 RSD.
2. Master paket – mesečna pretplata u iznosu od 1800 RSD.
3. Pro paket – mesečna pretplata u iznosu od 2400 RSD.

Korisnički sadržaj
Bilo kakav sadržaj koji postavite na EasyPass (uključujuči i utiske, fotografije ili izjave na sajtu u delu u kome je korisnicima ostavljena mogućnost da izraze svoje mišljenje), neekskluzivno su vlasništvo EasyPass platforme koji ih može koristi (uključujući i u reklamne svrhe) i prilagođavati prema potrebi, bez ograničenja. Ukoliko ostavite utisak, fotografiju ili bilo koji drugi sadržaj, slažete se i prihvatate da EasyPass platforma može koristiti ime pod kojim pošaljete bilo koji utisak ili izjavu.

Eksplicitno je zabranjeno postavljanje korisničkog sadržaja koji na bilo koji način krši domaće i međunarodne zakone i propise, intelektualnu svojinu trećih lica, sadržaja koji dovode ili mogu dovesti u zabludu, sadržaja reklamnog karaktera, viruse i bilo koji drugi potencijalno štetan sadržaj.

Korisnički sadržaj ne sme da sadrži uznemirujući sadržaj, kao ni lažno predstavljanje sadržaja drugih korisnika.

Zloupotreba servisa
Eksplicitno je zabranjena svaka zloupotreba EasyPass platforme (uključujući i pokušaje hakovanja, prodiranja u zaštićene delove platforme, nedozvoljeno korišćenje podataka i onemogućavanje drugih korisnika da koriste platformu). U takvim slučajevima, EasyPass ima pravo da uskrati korišćenje platforme korisnicima bez najave i obrazloženja, pogotovu ako se korisnici lažno predstavljaju, prave lažna zakazivanja, ne pojavljuju se u zakazano vreme. Ukoliko želite da prijavite slično ponašanje korisnika, i time unapredite rad servisa, molimo Vas da nam se obratite na adresu [email protected]

Poricanje garancija
EasyPass Vam obezbeđuje servis kako trenutno funkcioniše, bez ikakvih garancija u bilo kom smislu. Vi prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke nastale usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja platforme EasyPass. EasyPass se izričito odriče svih izraženih, podrazumevanih ili propisanih garancija, uključujući, ali ne i ograničeno na, garancije trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namenu i protiv prekršaja intelektualnih prava. EasyPass ne garantuje da će Servis ispuniti Vaše zahteve ni da će rad Servisa biti bez prekida i bez grešaka.

Ograničenje odgovornosti
Vi prihvatate da EasyPass može imati greške u funkcionisanju, projektne greške ili druge probleme i da korišćenje platfome može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. EasyPass ni pod kakvim okolnostima neće biti odgovoran za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamerne ili namerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) proistekle iz ili povezane sa korišćenjem ili performansama servisa EasyPass. Ograničenje odgovornosti se primenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, saveta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću linkova ili reklama na platformi EasyPass. 

Ni pod kojim uslovima EasyPass nije odgovoran za nepravilno funkcionisanje ili prekid rada servisa, prouzrokovano direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u šta spadaju, ali ne i ograničeno na, problemi u funkcionisanju interneta, kvarovi na kompjuterskoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili mreže ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, bolesti zaposlenih, nesaradnja trećih lica, sve vrste društvenih previranja, naredbe domaćih i međunarodnih sudova.

Vi prihvatate da EasyPass (kao i njegovi osnivači) nisu ni na koji način odgovorni za bilo koju eventualnu povredu, zdravstveni problem ili smrt koja je u vezi sa uslugom zakazanom preko servisa EasyPass ili je uzrokovana netačnim podacima na EasyPass.

Obaveštenja e-poštom i telefonom
EasyPass zadržava pravo da Vas kontaktira e-poštom i telefonom (glasovno, SMS, Push notifikacije…) u smislu obaveštavanja o statusu vašeg naloga, kao  i povremenih promocija. Ukoliko ne želite da ih primate, možete se odjaviti.

Kopirajt
Ova platforma je u celosti vlasništvo Udruženja građana “EasyPass”. Sadržaj i softver na sajtu mogu se koristiti samo u lične svrhe Ukoliko želite da servis EasyPass upotrebite u komercijalne svrhe ili na neki drugačiji način, obratite nam se elektronskom poštom, na adresu: [email protected]

Promene Uslova korišćenja
EasyPass zadržava pravo da iz bilo kog razloga i bez najave promeni Uslove korišćenja s vremena na vreme, promeni cenovnik i promeni platformu EasyPass u bilo kom trenutku, uključujući i pravo da prekine servis, sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Vama ili bilo kom trećem licu. Sve takve promene na  platformi EasyPass će biti objavljene na sajtu i sve promene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na sajtu. Vi se obavezujete da povremeno posetite odeljak Uslovi korišćenja, kako biste se blagovremeno upoznali sa eventualnim promenama.

Korišćenjem platforme EasyPass po objavljivanju promena u uslovima korišćenja, vi se slažete i prihvatate sve promene.

Ostalo
Ovi Uslovi korišćenja predstavljaju ugovor između servisa EasyPass i Vas, kao korisnika, koji se tiču korišćenja servisa EasyPass i zamenjuje sve prethodne, pisane ili usmene dogovore, razgovore ili ugovore koji ovde nisu posebno pomenuti. Bilo kakva odstupanja od odredaba ugovora će imati dejstvo samo ukoliko su načinjena pismeno od strane servisa EasyPass.

Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim navedenim uslovom ili pravilom, molimo Vas da više ne koristite servis EasyPass.

Dana: 16.12.2022.

EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

Pronađi profesora Postanite profesor O nama Kontakt
Blog Najčešća pitanja O nama Uslovi korišćenja Politika privatnosti

Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

[email protected]
kolačići

Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti