O nama

Šta je EasyPass?

EasyPass je platforma koja korisnicima pruža pogled u novi svet i otvara digitalna vrata znanja. Mi nismo samo prostor web-komunikacije, nego i stečište savremenih metoda učenja i usavršavanja.

Nas dve, Jana i Marijana, imale smo ovu ideju još kao studentkinje ekonomije. Suočene s nedostatkom vremena, a u želji da savladamo mnoštvo novih znanja, pitale smo se kako ubrzati, unaprediti i, istovremeno, pojednostaviti obrazovni proces. Ali nipošto na uštrb kvaliteta!

Uverile smo se, još tada, kolike su prednosti digitilizacije i online-dostupnosti mnogih sadržaja. Takođe, bile smo svesne činjenice da su svi studenti, baš kao i đaci osnovnih i srednjih škola, u stalnoj potrazi za dobrim nastavnicima koji će im kroz individualnu nastavu i privatne časove pomoći u savladavanju gradiva.

Doći do dobrih profesora nije bilo lako. Raspitivanje, traženje broja telefona na Facebook-grupama, oglasi na autobuskim stanicama ili u novinama, iziskivali su puno vremena. I tada nam je sinula ideja! Mnogobrojnim platformama za online-učenje treba dodati i onu putem koje će se jednostavno i brzo pronalaziti – profesori!

S druge strane, trebalo je omogućiti profesorima, kao i ostalima koji poseduju određeno znanje vezano za neku oblast, da svoje usluge ponude javnosti, odnosno potencijalnim učenicima.

Tako se rodila ideja o neophodnom i jednostavnom povezivanju dve strane u par klikova.EasyPass ima savršeno jasnu misiju: omogućiti, posredstvom interneta, lakše i brže povezivanje profesora i pojedinaca kojima su potrebni privatni časovi iz različitih oblasti. Naš cilj je da edukaciju učinimo što lakšom i dostupnijom.

Član našeg tima je i Mladen – student ETF-a, koji vodi računa o tehničkom kvalitetu EasyPass-a.

Zakazivanje časova obavlja se u par klikova. Prednost našeg sistema je upravo u operativnosti. Izaberite šta želite da naučite, a zatim izaberite profesora koji vam najviše odgovara!

Ono što omogućava lako i precizno pronalaženje odgovarajućeg profesora su filteri putem kojih se zadaju traženi parametri: predmet, mesto, cena. Na taj način, korisnici mogu u potpunosti zadovoljiti svoje potrebe.

Osim osnovne pretrage, radna biografija i fotografija profesora, kao i komentari drugih korisnika sajta dopunjuju profile profesora i dodatno olakšavaju izbor.

EasyPass će u narednom periodu ponuditi i online- prodavnicu polovnih knjiga. Moći ćete da se oslobodite starih knjiga i pronađete one koje su Vam potrebne, dok će se blog baviti aktuelnim temama iz oblasti obrazovanja i podučavanja. Želimo da Vam otkrijemo nove alate i aplikacije za učenje.

Ako ste nameravali da „jednog dana” počnete sa učenjem – sada je vreme za to. Iskoristi EasyPass i zakaži čas začas!

Pred nama je težak period samoizolacije, tokom kojeg online- časovi postaju potreba i šansa.

Profesori, registrujte se i držite časove kada vam to odgovara! Dodatno ćete zaraditi.

Učenici, utvrdite poznato i naučite nešto novo. Pripremite prijemni na vreme!

Studenti, spremajte ispite!Čuvajte se i pametno iskoristite ovo vreme učeći i usavršavajući se. Postanite najbolja verzija sebe!

EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

Pronađi profesoraPostanite profesorO namaKontakt
BlogNajčešća pitanjaUslovi korišćenjaPolitika privatnosti

Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

[email protected]
kolačići

Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti