Online priprema za prijemni - baš ono što Vam treba!

Paket individualnih časova za upis u školu ili fakultet koji Vaše dete želi! Profesori sa iskustvom u prosveti, posvećeni samo potrebama vašeg deteta!

Popunite formu i prijavite se za besplatne konsultacije

Online priprema za prijemni - baš ono što Vam treba!

Časovi su isključivo individualni i online.

Profesor isključivo posvećen Vašem detetu, bez gubljenja vremena u grupama. Prelazi se isključivo ono gradivo i testovi koji su potrebni za željenu školu ili fakultet.

Pripreme traju 3 ili 6 meseci, 2 puta nedeljno po 60min

Časovi od 60min kako bi koncentracija tokom celog časa bila na najvišem nivou. Domaći posle svakog časa, provera znanja i rađenja testova iz prošlih godina.

U terminima kada Vama odgovara

Uskladite sve školske obaveze i van-nastavne aktivnosti.

Ana Štopulj

Ana Štopulj

- matematika

Nastavnica matematike u osnovnoj školi, sa iskustvom predavanja i u srednjoj školi. Učestvovala je na brojnim takmičenjima tako da ne postoji gradivo koje joj nije poznato. Priprema za malu maturu ali i matematiku za prijemni za FON, ETF...

Jovana Šćepović

Jovana Šćepović

- srpski jezik

Doktorand Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa višegodišnjim iskustvom u držanju privatnih časova, kao i radom u osnovnoj školi i gimnaziji. Priprema osnovce i srednjoškolce za prijemni ispit iz srpskog jezika.

Stefan Petrović

Stefan Petrović

- nemački jezik

Profesor nemačkog jezika u srednjoj i osnovnoj školi. Ima sedmogodišnje iskustvo u držanju privatnih online časova, pripremiće Vas za prijemni ili bilo koji sertifikat.

Preporučite drugom roditelju i cena Vašeg paketa se umanjuje za 50€!

U formi na dnu stranice upišite email roditelja koga preporučujete i mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko ostvarimo saradnju sa preporučenim roditeljem. Ovaj popust se može ostvariti samo jednom.

Šta roditelji i studenti kažu o nama

Nevena Kostić

Helenina mama

Na EasyPass-u sam pronašla divnu profesorku matematike, Anu, koja se pokazala kao odlican edukator, sa izuzetnom motivacijom u radu sa decom, koji rezultati bez sumnje pokazuju. Prezadovoljni smo postignutim rezultatima i zahvalni na slobodnom vremenu koje nam sada ostaje samo za porodicne aktivnosti.

Tijana Stanković

Nikolina mama

Nastavnica Tanja je prijatna osoba koja je mnogo pomogla mom sinu koji je učenik osnovne škole, da bolje savlada nemački jezik. Mnogo mu znači što nastavnica može da mu održi onlajn časove, a da je kvalitet časova na visokom nivou. Velika pohvala za odlične časove i preporuka svima koji žele da nauče nemački jezik.

Marko Jovanović

Iskrin tata

Izuzetno smo zadovoljni saradnjom. Za rad i pristup gradivu čista 10a. Profesorka se trudi da na što kreativniji način približi nove pojmove, gramatiku i sl. Vrlo je strpljiva, izuzetno se trudi da dete bude fokusirano na to što rade, što smatram vrlo važnim jer do izražaja dolazi i efikasnost.

Popunjavanjem prijave ne ulazite u bilo kakvu obavezu plaćanja.

Nakon prijave, kontaktiraćemo Vas u roku od 3 radna dana. Odgovorićemo na sva pitanja i pomoći Vam da zajedno pronađemo najboljeg profesora za Vaše dete!

Imate pitanje?

Pišite nam na [email protected] Ili pozovite
060/62-05-414 ; 063/11-26-482

EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

Pronađi profesora Postanite profesor O nama Kontakt
Blog Najčešća pitanja O nama Uslovi korišćenja Politika privatnosti

Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

[email protected]
kolačići

Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti