← Nazad
Privatni čas za brzi spas

Privatni čas za brzi spas

Autor admin · Apr 2022.

U jednom od mnogobrojnih tekstova sa edukativnom tematikom koje možete pročitati na njihovom sajtu, magazin Student pozabavio se i temom privatnih časova.

“Iskustva studenata pokazala su da ponekad samo pohađanje nastave i vežbi na fakultetu nije dovoljno za prelaznu ocenu. Skoro svaki student iz tehničko-tehnološke grupacije fakulteta je bar jednom tokom studija išao na privatne časove, dok privatne časove pohađa svaki deseti student društvenih fakulteta.

Oni navode da je čest problem u razumevanju gradiva, praćenje nastave, kao i da profesori na predavanju govore jedno, dok na ispitima daju i do 10 puta teže.  Razlog zbog koga često posećuju privatne časove je bolje objašnjenje gradiva od strane svojih kolega studenata koji već imaju odlične ocene i znanje iz tih predmeta  i rad konkretnih zadataka.

Primetno je da za privatnim časovima češće hitaju studenti fakulteta na kojima se obrađuju matematika, fizika, hemija i slični prirodni i tehnički predmeti. Međutim, u privatnim časovima ne zaostaju ni studenti sa fakulteta sa društvenom orijentacijom. Njima su najčešće potrebni časovi srpskog jezika i književnosti i statistike.

U cilju da maksimalno olakšaju kolegama studiranje, studenti su razvili platformu za spajanje studenata i profesora koji drže privatne časove.

Easypass.rs je platforma na kojoj u par jednostavnih koraka možete pronaći profesora i zakazati čas iz oblasti koja vas muči. Profesori, uz opis predmeta koji predaju i cene po času, su  sada na klik od tebe! Bez registracije  izaberi predmet i klikom pokreni potragu za odgovarajućim profesorom. Kada ste izabrali, na dugme “zakaži čas” kontaktirajte profesora.

Ako ste nameravali da “jednog dana” počnete sa učenjem- sada je pravo vreme za to. Iskoristi easypass i zakaži čas začas! “


Preporučeni članci

Pripreme za prijemni – Kako da Vaše dete upiše fakultet koji želi

Autor Mihajlo Stanojevic · Nov 2022.

Pripreme za prijemni – Kako da Vaše dete upiše fakultet koji želi
Saveti kako da online čas bude zanimljiv – Drugi deo / Alati

Autor Mihajlo Stanojevic · Nov 2022.

Saveti kako da online čas bude zanimljiv – Drugi deo / Alati

Podeli na mrežama

EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

Pronađi profesora Postanite profesor O nama Kontakt
Blog Najčešća pitanja Uslovi korišćenja Politika privatnosti

Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

[email protected]
kolačići

Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti