← Nazad

Silvija Stanojevic

0 recenzija

Cena

1200din 60min

Dostupnost

cet
pet
sub
ned
pon
uto
sre
06-10h
11-14h
15-18h
19-22h

Veštine

Časovi za uzrast

 • Predškolski
 • Osnovna škola (1-4) razred
 • Osnovna škola (5-8) razred
 • Srednja škola

O meni

Dajem privatne časove nemačkog jezika za osnovnu i srednju školu , kao i odraslim polaznicima. Časovi se održavaju uzivo, ili on –line, putem Skype-a.

Za odrasle polaznike na casovima se koristi literatura Hueber izdavača- Schritte,Menschen...

koja se pokazala kao najefikasnija metoda u pripremi za Goethe sertifikate i ispite. Na časovima se radi priprema za polaganje pomenutih ispita – Goethe sertifikata, ili ucenje samog nemačkog jezika kao stranog- Deutsch als Fremdsprache … Časovi za školski uzrast su koncipirani prema školskom planu i programu , a i prema proširenom gradivu i interaktivnoj nastavi za učenike koji žele više znanja.

Gramatičke vežbe, prevodi i prepričavanja tekstova , pripreme za kontrolne i pismene zadatke, kao i takmičenja i polaganje DSD 1 i DSD 2 ispita. Integrativni pristup i kombinovanje raznovrsnih metoda učenja - vežbe slušanja, razumevanja i razvoja komunikacionih veština, kao i učenje kroz igru putem memorijskih kartica i video sadržaja.

Višegodišnje iskustvo u nastavi. Cena : 1200 dinara / 90 minuta Kontakt telefon : 063 82 57 540 E-mail: [email protected]

com

Obrazovanje

Univerzitet u Beogradu


Recenzije

0 ocena učenika

Profesori iz sličnih predmeta

 • EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

  Pronađi profesora Postanite profesor O nama Kontakt
  Blog Najčešća pitanja Uslovi korišćenja Politika privatnosti

  Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

  [email protected]
  kolačići

  Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti