← Nazad

Nikola Golubović

1 recenzija

Cena

2000din 60min

Dostupnost

ned
pon
uto
sre
cet
pet
sub
06-10h
10-14h
14-18h
18-22h

Veštine

Časovi za uzrast

  • Predškolski uzrast
  • Osnovna škola (1-4 razred)
  • Osnovna škola (5-8) razred
  • Srednja škola
  • Fakultet

O meni

Zdravo svima! Hvala što ste se zainteresovali za moj profil. Ukoliko tražite način kako da naučite programiranje i uđete u IT svet, ili ukoliko želite da svoju decu usmerite na programiranje, da razviju logiku i inženjerski način mišljenja, onda ste na pravom mestu! Diplomirao sam na ETF-u u Beogradu, na smeru za biomedicinsko inženjerstvo, sa posebnim interesovanjem za mašinsko učenje (segment veštačke inteligencije).

Radio sam jedno vreme kao Software Embedded inženjer, pored toga sam projektovao elektronske sklopove (PCB design...)

, a krajem 2015. godine se upuštam u preduzetništvo i pokrećem IT firmu Golux.

Kroz Golux sam naučio puno o tehnologiji, inostranom tržištu (pre svega zapadna Evropa i USA), ljudima i različitim profilima ličnosti, ali najviše sam naučio o tome kako se nositi sa velikim izazovima. Časove nažalost retko držim ja lično, ali u Goluxland-u okupljamo sjajne predavače sa kojima između ostalog ja lično dosta radim.

Kompletan kurikulum razvijamo inž. Marija Mitrović koja pored Goluxland-a vodi sjajnu programersku školu Algoritmika na Novom Beogradu, zatim Stefan Stojković - fenomenalan čovek pre svega, inženjer mašinstva sa 8 godina u Automotive industriji i Aleksandra Pećanac - menadžer EDU sektora, predivna osoba čija podrška i doprinos su u velikoj meri doprineli da Goluxland postane ono što je danas - najjači brend u domenu STEM/IT edukacije za decu! Pored programiranja za predškolce, osnovce i srednjoškolce, kroz Golux Akademiju imamo i programe za odrasle početnike u programirnju.

Ukoliko želite da izgradie karijeru u IT-u, prijavite se za prezentacioni čas! Znajte da će biti teško i potrajaće neko vreme (6 meseci, godinu dana ili dve godine), ali uz našu pomoć ćete sigurno ući u IT svet! To je dokazalo preko 100 programera koji su svoje prve programe napisali upravo u Golux-u.

Obrazovanje

Elektrotehnički fakultet, Beograd

Sertifikati i dostignuća

Osnivač škole Goluxland i IT firme Golux Group.


Recenzije

1 ocena učenika

Jovan

Ukoliko imate poteškoće sa programiranjem, sve preporuke za ovog profesora. Nedoumice koje sam imao mi je pomogao da rešim, i pokazao mnogo caka kako na meni najbrži i najrazumniji način da savladam programiranje.

Profesori iz sličnih predmeta

Elena Sladojevic

Cena

1000din 60min

Veštine

EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

Pronađi profesoraPostanite profesorO namaKontakt
BlogNajčešća pitanjaUslovi korišćenjaPolitika privatnosti

Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

[email protected]
kolačići

Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti