← Nazad

Jelena Pavlović

6 recenzija

Cena

800din 60min

Dostupnost

ned
pon
uto
sre
cet
pet
sub
06-10h
10-14h
14-18h
18-22h

Veštine

Časovi za uzrast

 • Osnovna škola (5-8) razred
 • Srednja škola

O meni

Profesorka hemije (rad u školi) sa uspešnim dugogodišnjim iskustvom u držanju privatnih časova. Završila sam smer Diplomirani biohemičar na Hemijskom fakultetu u Beogradu.

U dosadašnjem radu se kao najefikasnije pokazalo držanje dvočasa (dva školska časa spojena, dakle 90 minuta, i u tom slučaju cena dvočasa je, srazmerno satnici, 1200 dinara). Najviše đaka sam imala za pripremanje prijemnih ispita na sledećim fakultetima: Stomatološki, Medicinski, Farmaceutski, Hemijski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Tehnološko- metalurški fakultet, Poljoprivredni fakultet; takođe i veliki broj đaka za popravljanje ocene kako na polugodištu tako i na kraju školske godine.

NAPOMENA: mogu da dolazim samo kod učenika koji su mi relativno blizu, dakle kod učenika koji žive na sledećim lokacijama: Žarkovo, Banovo brdo, Bele vode, Cerak, Vidikovac, Čukarička padina, Zeleni Venac, Železnik, Novi Beograd; Vračar, Zvezdara, Palilula- delovi bliži centru grada. Rad sa učenicima iz udaljenijih delova grada od navedenih: časovi se održavaju kod mene, u Žarkovu, ili preko Skajpa.

Obrazovanje

Hemijski fakultet Univerziteta u Beogradu


Recenzije

6 ocena učenika

Dragica Petkovic

Vrlo smo zadovoljni. Lep pristup djaku, lepo prrnosi gradivo👏 I djak i mama.

Андрија

Професорка лепо објашњава градиво,мени као ученику је све јасно

 • 1
 • 2
 • 3

Profesori iz sličnih predmeta

 • EasyPass je platforma za brzo i lako zakazivanje privatnih časova. Gde god, kad god.

  Pronađi profesoraPostanite profesorO namaKontakt
  BlogNajčešća pitanjaUslovi korišćenjaPolitika privatnosti

  Za bilo koja pitanja kontaktirajte nas na:

  [email protected]
  kolačići

  Ovaj web sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem naše web stranice pristajete na sve kolačiće u skladu sa našom Politikom privatnosti